2022-10-03

Bölümümüzde oryantasyon etkinliği yapıldı

Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde lisans eğitimi almaya başlayan 1. sınıf öğrencilerimiz ve bölümüzde halen eğitimlerini sürdüren diğer öğrencilerimize yönelik olarak oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Özlem TEKİN ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr Üyesi Oktay ATİK'in moderatörlüğünde başlayan etkinlikte üniversite ve fakültemizin tanıtımının ardından bölümümüzün yapısı, web sayfası, öğretim elemanı kadrosu, dersler, mezuniyet sonrası iş olanakları, sınav sistemi, UZEM sistemi, mail sistemi, yemekhane, kütüphane ve öğrenci kulüpleri gibi bir çok farklı konuda tanıtımlar yapılıp sunumlar gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte bölüm öğretim üyemiz Dr. Öğr Üyesi Harun GÖÇERLER de söz alarak öğrencilerimize üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite süreçleri ile ilgili bilgiler sunmuştur. Öğrencilerimizden gelen dileklerin dinlenmesi ve soruların cevaplanması ile etkinlik sona ermiştir.