2023-05-31

Kariyer Günleri Buluşmaları Etkinliği

Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Gastronomi Bölümü Öğretim Elemanı ve MSC Holding’e bağlı MSC Cruises İnsan Kaynakları Türkiye Sorumlusu Muammer SONGUR, bölümümüz tarafından düzenlenen ve Dr. Öğr. Üyesi Oktay ATİK moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde üniversitemiz öğrencilerine Kruvaziyer turizmi, Avrupa ve Amerika’daki iş olanakları hakkında bilgi verdi. Sektördeki iş olanakları ve çalışma koşullarından da bahseden SONGUR sektörün yabancı dil bilen personele ihtiyacı olduğunu vurguladı. MSC Holding bünyesinde Türkiye İşe Alma Direktörlüğünü yürüten SONGUR iletişim bilgilerini tüm katılımcılarla paylaşarak sektöre ilgi duyan öğrencilerimizle mülakat yapacağını da belirterek seminer sona erdi.